达阵联盟-NFL-美式橄榄球中文网

加入【达阵联盟】

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[乌鸦] 新赛季开始了,大家还会一如既往的支持乌鸦队吗?

关闭 [复制链接]
新赛季开始了,大家还会一如既往地支持乌鸦队吗?
今年乌鸦队的阵容相比上年夺得超级碗,有非常大的调整,几乎可能说是面目全非了。在这种情况下,大家还会无论好丑,无论成绩,坚持对乌鸦队的支持吗?
单选投票, 共有 49 人参与投票
您所在的用户组没有投票权限
老雷退了。。。感觉乌鸦精神会在未来几年褪色。。。

最后一个选项是什么状况?

这是鸦蜜召唤帖吗

大弗帝会证明新合同太大了的{:soso_e120:}

是一个新的乌鸦了 变化太大了

最后一个选项是……?

同楼上,最后一个选项亮瞎了……

why not?

雷声走了 不好玩了

好吧,本来要选4的,但看到有第5项还是选了5{:soso_e141:}

楼上兄弟,你钢同是生活在猛虎阴影下的美北难友,跟鸦迷们握个爪吧

谈不上支持不支持,不过感觉今年猛虎要上位···

乌鸦今年充满了未知数,打成什么样子都可以接受

最后一项,亮瞎我的24K钛合金眼球

说到风格,现在NFL都有什么风格??

新赛季开始了,大家还会一如既往的支持乌鸦队吗?

直接上粤语喇,大家见谅!
估计肯定有钢人嘅死忠点咗入嚟,所以设置咗最后一个选项。本人纯正乌鸦迷,睇咗咁多年NFL一直都係支持乌鸦队!
当然今年嘅情况好特殊,我哋係卫冕冠军,而且换血太严重。但我都係继续做一个乌鸦队忠实嘅球迷,唔关咩实力事,而我更坚持嘅,係一种信念、一种精神!乌鸦之魂嘅拼搏精神!当然,我咁样坚持係有我嘅理由嘅,并唔係完全盲目咁跟随。
进攻组方面,除咗joe大之外,进攻前线响上年季后赛嘅发挥係算非常意想唔岛咁出色。而今个赛季除咗退休嘅Matt Birk之外,其它嘅人都保留住了,而且签嚟嘅A.Q. Shipley应该可以好好哋接班。一条稳定嘅进攻前线,对于乌鸦队真係尤为重要。乌鸦keep住咗进攻组大部分上赛季主力,呢个赛季都可以期待佢哋嘅进攻可以同上赛季咁表现出色。不过槽位接球嘅缺失问题都算明显,Dennis Pitta嘅意外受伤,将失去Anquan Boldin嘅麻烦放到最大。宜家唯有寄望新签嘅2个老将TE同几个新人可以打出水平啦。
防守组完全大换血,2个内线卫,2个安全卫,1个角卫,主力冲传都离队。不过好彩,响引缓同选秀方面,都根据防守组各个位置嘅流失,而引入咗唔少有实力、或者讲有潜质嘅新人。不过当然,相比起果D效力咗咁耐嘅旧主力,新人哋磨合嘅时间明显太少,所以表现可能有D起伏。特别乌鸦中后场嘅区域防守,係出晒名强嘅。上年季后赛面对最出色嘅四分卫挑战,都可以全身而退。而呢个赛季打成点,真係好难讲。如果打得唔好,可能John Harbaugh会对阵型频繁动刀。而防守前线方面,只要冇大伤病影响,可以话完全唔使担心。成功抢低Elvis Dumervil可以好好离补Paul Kruger嘅空缺,而健康嘅新队魂Terrell Suggs,更加係挑战最强队伍嘅保证。我相信今年防跑唔会再好似上年咁差喇。
特勤方面,我相信都唔使大家担心。而且乌鸦嘅制服组,仲压低包装工、爱国者等,被官网评委最佳团队。呢种係从老细到管理人员,再到教练组、协调员、训练员、球探、后勤人员等各个方面嘅最大支持。毕竟打波唔係就係讲场上果11个人,亦都唔係话钱多就好。管理得好先係关键,亦都係乌鸦精神嘅体现。
虽然係新乌鸦,但我梗撑你!

当然支持乌鸦

实在不好意思不选最后一项啊。

从来没觉得有很多人是乌鸦的球迷